dijous, 18 de desembre del 2014

                                         BRAVO, BRAVO I BRAVO, SOU ELS MILLORS
QUE BÉ QUE HO HAN FET LES XIQUES DEL COR : ENHORABONA

dilluns, 15 de desembre del 2014


dijous, 11 de desembre del 2014

NO PASSA RES SI ELS FILLS CAUEN, AJUDEM-LOS A ALÇARSE, SENSE SOBREPROTEGIR-LOS

dilluns, 8 de desembre del 2014

I NO DIGUEM RES, DEL NOSTRE SUPERBALL...
DIA DE LA MÚSICA: TOT QUART, ENS HO PASSAREM D'ALLÒ MÉS BÉ.









dilluns, 1 de desembre del 2014

PER A APRENDRE...

divendres, 31 d’octubre del 2014

FESTA DE LA TARDOR

                                         
                                          TARONJES, XIRIMOIA, BOLETS I RAÏM

                                           POMES, PINYONS, ANAUS
                                      CAQUIS, CARABASSES, AMETLLES, AVELLANES
                                  CASTANYES, MANDARINES, MAGRANA I CODONY

dimecres, 22 d’octubre del 2014


Doncs mira tu, ja ens ha arribat la tardor.  Com aquell que no vol la cosa, ens ha deixat la bondat de l'estiu i entrem, amb puntualitat, en una nova estació que ja comença a groguejar, on els llums de la natura s'apaguen més d'hora i on s'endarrereix l'hora d'alçar la persiana, de bon matí.

És el que té el cicle de la natura.  Que res no dura sempre, que tot canvia quan toca, però que sempre ens sorprèn amb alguna cosa que se'ns havia despistat en la memòria.  I és que la tardor és temps d'un esclat de colors sempre nous, i del retrobament amb tot un seguit de fruits i productes ben propis que, així que els redescobrim, ens fan oblidar les bondats estiuenques.  Mireu bé i tornareu a veure castanyes i moniatos, caquis, codonyat, granades i carabasses.  I la tardor també és temps de recuperar l'escalfor sota una manta que ens abraça mentre ens visiten, silenciosos, els primers freds.

Però si hi pensem una mica, el cicle de la natura també és una mica el nostre, el de cadascú de nosaltres, en què unes etapes donen pas a unes altres i on, constantment, alguna cosa s'acaba per donar pas a una altra.  Vulguem o no, viure és anar tancant portes de certesa i obrint finestres a una realitat nova, desconeguda, i a un futur per dibuixar, com els colors sempre familiars i sempre nous de la tardor.

I com amb les estacions - ni que siga amb la nostalgia per allò que deixem darrere-, sempre acabem trobant tot allò de bo i saborós que ens espera.  I també la calor dels que tenim al costat i que ens fan l'existència realment agradable.  Són coses de la tardor.

el vostre profe,
Lluís.

divendres, 17 d’octubre del 2014

En arribar els últims dies d’agost, sovint començava a notar les papallones a l’estómac com un jove enamorat, enamorat de la seua professió: fer de mestre.
M’anunciaven l’emoció dels primers dies de setembre(Clica!) de retrobar els companys i les companyes de l’escola en arribar a l’aula i rebre la llista dels noms dels infants del nou grup i les seves fotografies.
Aquelles cares desconegudes, moltes d’elles expectants davant la càmera, sempre em recordaven l’obligació de fer-los feliços mentre iniciaven el camí vers els nous aprenentatges.
M’agradava de pensar activitats per cohesionar el nou grup d’infants, per afavorir les relacions afectives entre ells i elles, tot essent un bon equip.


Cal entendre que no és l’homogeneïtat la que facilita l’eficàcia dels equips de treball, sinó el compromís ferm d’involucrar-se en un projecte i la diferència de rols que ajuden a aconseguir els objectius comuns. Així, vos anime a no defallir davant les dificultats, que aprofiteu l’experiència, que gaudiu de la sensibilitat, que no perdeu la paciència, que aprengueu dels errors, que us respecteu... i formeu un bon equip!

dimecres, 15 d’octubre del 2014

dimecres, 11 de juny del 2014

TEATRE DE PIRATES PELS 3rs.




Gran de representació

Repartiment dels papers
Aparareix un capità pirata dolent
Va crear molt d'interès al públic
Adrián ( què gran actor)
Lluita de pirates
Pirata penyat
Princessa
Ets Luis Felipe?

dijous, 22 de maig del 2014

Ànim xiquets i xiquetes,. sols queda un últim esforç, ja queda poc . Però tenim que estudiar molt per aconseguir les metes proposades.

I recordeu . a mesura que es perden les excuses es troben els resultats.

dimecres, 19 de març del 2014

ADÉU

Moltíssimes gràcies a tots per haver-me fet gaudir i aprendre tant durant aquests mesos que he estat amb vosaltres. 
Jo vos recordaré sempre, perquè en certa manera, heu sigut els meus "primers alumnes" i això no s'oblida mai. 
Sou uns xiquets i unes xiquetes magnífics i magnífiques i espere que continueu així, que aconseguiu sempre tots els objectius que vos proposeu i que tingueu molta sort. Estudieu molt i  feu cas al profe Lluís, que ell vol el millor per a tots vosaltres. 

M'acomiade de tota la classe donant-vos de nou les gràcies per cada moment viscut amb vosaltres i dir-vos que em va agradar moltíssim la sorpresa que m'havieu preparat. 



divendres, 14 de març del 2014

Aquest matí a l'hort ens ha tocat plantar els tomàquets. Mentre un feia el forat, l'altre ficava l'adob i finalment introduïen la planta.
Ens ho hem passat d'allò més bé!







dijous, 13 de març del 2014

FOTO DE GRUP

Avui ens hem fet una foto on estem tota la classe de 3r A, amb el profe Lluís i la senyo
 Mª José.



VISITA DE CARLES CANO


El dimarts, 11 de març, ens visità al centre Carles Cano, un autor de literatura infantil format en diversos oficis i a més a més és un reconegut contacontes. 
Aquest home, ha escrit entre altres, "contes per a tot l'any", lectura en valencià que estem realitzant a l'aula de 3r A. 



Carles, ens contà alguns contes, dels quals tots gaudirem molt. 


Finalment, el deixarem els nostres llibres de lectura i ell els signà amb molta estima i originalitat.




dijous, 6 de març del 2014

CARNESTOLTES 2014



El passat dimarts dia 4 de març, celebrarem en el CEIP Jorge Juan de Novelda el carnestoltes, que enguany tenia com a temàtica les diferents pel·lícules infantils.

Els alumnes de 3r A es disfraçaren dels "PICAPIEDRA".
Ací tenim una foto d'ells. Que guapos i guapes han eixit tots!




Estaven molt nerviosos per la seua actuació, ja que volien fer el seu ball molt bé per a que agradara a tots els pares i a les persones que van vindre a veure-los.










Ací tenim als nostres Pedros!


I que guapes les nostres Bettys!


Els xiquets i les xiquetes posaren molta il·lusió i moltes ganes en el seu espectacle i per això ho feren tan bé. 

Finalment, hem de donar les gràcies a totes les famílies, que treballaren des de casa fent les disfresses i els quedaren d'allò més boniques. 

Moltes gràcies!